[GESLOTEN] Cloby Clips & Swaddles!

[GESLOTEN] Cloby Clips & Swaddles!


De Cloby Clips bieden de oplossing voor een veel voorkomend probleem: swaddles die van je kinderwagen afvallen door wind of beweging. Maar je zal verbaasd zijn hoe bruikbaar ze zijn in veel andere situaties!

Gebruik de Cloby Clips en Cloby Swaddle samen en bescherm je baby tegen zon, wind en andere afleidingen. De mooie leren clips geven je kinderwagen extra uitstraling ook wanneer je geen swaddle gebruikt.

Just enjoy the ride!

Veel ouders gebruiken een grote hydrofiel – oftewel ‘swaddle’ – over de kinderwagen om hun baby te beschermen tegen wind, zonlicht en andere afleidingen. Maar vaak valt deze van de kinderwagen af door wind of beweging. De Cloby Clips bieden de oplossing! “Een veel voorkomend probleem dat alle ouders zullen herkennen. Het is één van die dingen waar je als ouder zeker gefrustreerd door raakt, want er zijn al zoveel dingen om aan te denken niet? Achter je swaddle aan rennen is dan niet iets waar je naar uitkijkt, hoe vermakelijk je ook bent voor anderen,” aldus Veroniek van den Oever, co-founder Cloby. Zij en co-founder Suzanne Cohen de Lara zijn het kloppende hart achter het nieuwe merk Cloby.

Maar je zult verbaasd zijn hoe bruikbaar ze zijn in veel andere situaties. Zo kun je ze ook gebruiken om kaartjes/foto’s in huis te hangen, als handige paperclip om de tekeningen van je kleintje te bundelen, het vasthouden van speelgoed voor je kleintje in de wagen of om kleine winkeltasjes mee vast te houden. Zeiden we al dat de Cloby Clips multifunctioneel zijn?

De Cloby Clips en Cloby Swaddles zijn verkrijgbaar in de Cloby webshop www.mycloby.com en bij aangesloten verkooppunten over de hele wereld. De prijs is 23,95 euro (per set van 2), met swaddle doek €38,95,-
 

De winactie is gesloten!

23 Comments

 1. Dit ziet er een stuk mooier uit dan de knijpers die ik hier voor gebruik en regelmatig uit elkaar vallen. De cognackleur matcht mooi bij onze kinderwagen. Dit zou ik graag willen winnen voor mijn zoon en mijzelf 🙂

 2. Ik zou ze graag zelf willen gebruiken! Wat een prachtige oplossing voor die rondwaaiende flappen! Ik ga duimen!

 3. Die wil ik super graag winnen!!!! Steeds wil ik een grote hydrofiel doek over de kinderwagen leggen maar ik loop er idd steeds tegenaan dat hij er bij 1 windvlaag al af ligt! Dit lijkt mij ideaal!! Fingers crossed 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 4. Wauw! Wat een mooie clips! Ik zou deze heel graag willen winnen. Ik ben 38 weken zwanger van ons eerste kindje en hoop dat we dit najaar lekker veel buiten kunnen wandelen 😊 De clips lijken me ideaal en ze zijn ook nog eens heel erg mooi (en dat vind ik ook heel belangrijk!)!

 5. Zo handig en mooi! Ik zou ze willen gebruiken aan de draagdoek om de knuffel van mjnn dochter dichtbij te houden maar ook voor een swaddle aan de kinderwagen!

 6. Love it! Stijlvol en super handig volgens mij. Ik gebruik veel liever een hydrofiele doek voor de zon omdat er mooie printjes op staan en je daarmee kunt variëren. De clips houden de doek vast goed op z’n plek. Ik zou ze graag winnen om ze de komende zomermaand(en) te kunnen gebruiken!

 7. Ik ben deze week bevallen van een tweeling! We liggen nog ff in het ziekenhuis, maar als we er straks op uitgaan in de kinderwagen zouden deze ideaal zijn. Ik zou ze graag voor ons willen winnen!

 8. Ideaal!! ik maak heel graag kans. Ik wandel veel met mijn dochter en ze knijpt continue met haar ogen, omdat de zon in haar gezicht schijnt. Die kap van de wandelwagen geeft niet genoeg bescherming tegen de zon. Heel vervelend, want Fenna haar humeur wordt er niet beter van (logisch haha). Ik heb altijd een hydrofiel mee, omdat ze nogal vaak spuugt. Deze hang ik dan over de wagen, maar ik moet hem vaak met mijn hand tegenhouden om te voorkomen dat hij eraf vliegt, behoorlijk irritant. Deze clips zouden een uitkomst zijn en ze zijn inderdaad erg mooi 🙂 Ik denk dat Fenna hier ook wel blij mee zou zijn :

  1. Beste Linda, we willen de kleine Fenna graag een kleinigheidje geven om te hopen dat ze daar ook heel blij van wordt! We hebben je een mail gestuurd, check even de spambox!

 9. Gisteren had ik ze al weer zooo hard nodig! Lekker dagje aan het water en dan flappert die doek alle kanten op! Ik ben dus op zoek naar de ideale clip en deze lijkt me super! Love to win iT! 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Lieve groetjesssss

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: