A new adventure!

A new adventure!


Zondag 18 juni was een vaderdag die we nooit zullen vergeten.

Dit was DE DAG dat we gingen verhuizen en ons eerste huisjes samen een mooie herinnering is geworden.
We hebben er naar uit gekeken. We zijn al weken bezig geweest met inpakken en de nodige troep naar de stort te brengen. Want zeg nou eerlijk, wat kan een mens in 5 jaar tijd een zooi maken!

We hadden de knop omgezet. We zouden alles weggooien wat we niet hadden gebruikt in de tijd dat we er woonden. Resultaat; een busje vol met vuilniszakken en 30 euro afrekenen bij de gemeente. Een persoonlijk record! Het voelde goed om dingen weg te gooien maar door al dat opruimen kwamen er ook veel herinneringen naar boven. Ons eerste huisje. Onze kindjes die we als pasgeboren baby mee naar huis hebben mogen nemen etc etc.. Dus er kwamen de nodige tranen bij kijken. (Check; 9 maanden ontzwangeren!) Maar thats life! Lekker laten lopen die tranen en daarna weer opgelucht verder kijken naar de mooie toekomst die op ons staat te wachten.

En vandaag was het dan zover. Vrienden kwamen ons helpen met verhuizen. Wat natuurulijk super fijn was en alles veel sneller ging! Na 3 ritjes op en neer was de inboedel eindelijk over verhuisd naar de schuur van mijn schoonmoeder. Want 1 augustus krijgen wij pas de sleutels dus hoeven wij gelukkig geen externe opslag te huren. Of een onderkomen, want we mogen eventjes bij haar overbruggen.

En dan hoor ik sommige mensen denken”bij je schoonmoeder”?


Ja hoor! Ik heb een goede en vooral fijne band met haar dus is het heel erg gezellig! Dus nu ik dit schrijf, zit ik in de achtertuin bij mijn tijdelijke onderkomen. Hebben we net met onze vrienden geproost en hebben we de sleutels overgedragen. Wat een fijn idee dat zij nu daar een toekomst gaan beginnen.
En ik weet dat ons geliefde eerste huisje goed terecht komt. Een klein beetje onwennig is het wel! Maar nu kunnen we gaan beginnen met shoppen en voorbereidingen voor ons nieuwe huis en leven we naar de sleutel overdracht toe!

Ik heb er super veel zin in. En kan niet wachten een nieuw hoofdstuk te gaan beginnen met mijn gezinnetje. Vaderdag 2017 , De eerste vaderdag als vader van 2 kinderen. En de laatste dag in ons eerste huisje.

Bedankt aan allen die hebben meegeholpen met inpakken, verhuizen en op de kids passen! We zijn erg dankbaar!

Let a new adventure begin!

Liefs, Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.