10 heerlijke mama momentjes met bio-Oil!

10 heerlijke mama momentjes met bio-Oil!

Heerlijk zeg, ik ben gevraagd om het product Bio-oil te testen, even 10 heerlijke momentjes voor mezelf. En het neemt nog weinig tijd in beslag ook! Al deze momenten vind ik horen bij de dagelijkse verzorging van een vrouw. Het product is hypo allergeen, voelt niet vet en je hebt er maar weinig van nodig. Mijn geur is op dit moment sterker door de zwangerschap (inmiddels bevallen van een tweeling) en ik vind het een niet te zoete, niet te overheersende geur hebben. Omdat Bio-Oil een hypoallergeen huidverzorgingsproduct is, is het geschikt voor alle huidtypen.

10 momentjes die je als mama kunt gebruiken met Bio-Oil, en ik heb ze getest!

 1. Voetenhulp
  Het maakte mijn voeten heerlijk zacht en was voor mij als hoogzwangere vrouw meteen een lekkere voetmassage die mijn aanstaande kon geven. Ondanks dat wij als team goed zorgen voor ons gezin zorgen wij ook goed voor elkaar. Ik gaf hem ook meteen als masseur een massage. De olie is ook gelijk goedgekeurd als massage olie en direct goed voor mijn handen, waar ik zo nog op terugkom. Hoe simpel kan quality time zijn!

 2. Spa facial
  Dit vond ik 1 van de heerlijkste momenten. Even paar minuten een warme doek op mijn gezicht, werd er gelijk ontspannen van en mijn gezicht voelde snel zacht aan maar niet te vet. En dat met een beetje warm water en 5 druppels Bio-oil!

 3. Gezicht-en lichaam moisturizer
  Bio-Oil is een effectieve moisturizer voor lichaam en gezicht. De olie vult de natuurlijke huidoliën aan en voedt een droge huid. Mijn droge huid voelde al snel de hele dag heerlijk zacht, dus voor langere tijd voelbaar. Wat toch wel extra fijn is gezien mijn huid extra te verduren krijgt tijdens de zwangerschap.

 4. Make up primer
  Met het aanbrengen als primer lijkt het aan het begin even vet. Gebruik daarom maar een paar druppels en je zult merken dat het niet meer vet aanvoelt, waardoor je direct aan de gang kunt met de foundation.

 5. Remover
  Hier heb je weinig van nodig, doe een paar druppels op een wattenschijfje en zonder veel te wrijven makkelijk je make up te verwijderen.

 6. Nagel behandeling
  Als vrouw zijnde zijn voor mij schone en verzorgde handen echt een must! Ik was mijn handen als een echte nesteldrang mama meer dan nodig, hierdoor hebben mijn handen het nog zwaarder en drogen sneller uit. Na een paar druppels voelen mijn handen en nagelriemen weer langdurig zacht!

 7. Bodyscrub
  “Schenk een kleine hoeveelheid Bio-Oil in de kom en mix hier een handje vol grof zeezout doorheen. Scrub dan heel voorzichtig je lichaam en spoel het vervolgens goed af, met als resultaat een gereinigde en zachte huid.”
  De scrub geeft eigenlijk hetzelfde voelbare resultaat, ik zal dit niet snel herhalen gezien ik meer van een kant en klaar middel ben. Het is uiteraard wel een super goed alternatief indien je een gevoelige huid hebt, ook omdat het hypoallergeen is!

 8. Scheren
  Het scheren met Bio-Oil is erg fijn, van te voren slechts een klein beetje over je benen verdelen, scheren en de hele dag een zachte huid.

 9. Lippenbalsem
  Voelt heerlijk aan op mijn lippen maar proefde helaas ook de geur. Dat vond ik zelf iets minder verfrissend.

 10. Haren
  Mijn haar is snel pluizig en droog. Verwarm een paar druppels tussen je handpalmen en masseer vervolgens je hoofdhuid. Mijn haar voelde gelijk zacht en natuurlijk glanzend en werd ook hier niet te vet.


Striae?
Ojee striae? Nee! Ondanks mijn 4de zwangerschap en inmiddels bevallen van een tweeling is er geen striae. Slechts een heel klein niet zichtbaar beetje na mijn eerste zwangerschap. Dit zijn de mooiste littekens op mijn lichaam, maar ik heb dit wel behandeld met Bio-Oil.

Resultaat: mijn huid lijkt steviger en de striae is minder zichtbaar geworden. De iets verkleurde blauwe lijntjes zijn wit geworden, zonnetje erover en er is niets te zien. Dus mijn bikini kan gedragen worden tijdens mijn huwelijksreis, foto’s volgen uiteraard! Tijdens mijn vakantie wel flinke pigmentvlekken opgelopen ondanks voorzorgsmaatregelen. Ook daarvoor kun je bio-oil gebruiken. Het is de komende maanden nog even afwachten wat het resultaat daarvan gaat zijn.

Tevreden?
Al met al een effen gladde huid, zachte voeten, glanzend haar en soepele handen! Doordat er weinig van nodig is bij elk verwend moment bij je dagelijkse verzorging komt de prijs kwaliteitverhouding goed tot zijn recht. Ik kan je daarom zeker Bio-Oil aanraden als een echte mama beauty product!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.